Victoria's Secret

Victoria's Secret

Показване на 12 резултата

victiria's-secret-photo-za-info2Victoria ‘ s Secret  — легендарна търговска марка, една от най-известните в света компании за продажба на женското бельо, бански костюми, дрехи, козметика, парфюми и аксесоари. Намира се в Кълъмбъс, Охайо, САЩ.

Бельото от Victoria ‘ s Secret се позиционира като достъпен лукс. Атмосферата на сексуалност, изтънченост и романтизъм импонира на жените много повече от безкрайните рафтове на супермаркетите с монотонни гащи и сутиени.

Модните дизайнери на Victoria’s Secret знаят, че почти всяка жена, която купува и носи “само бельо”, в душата си се стреми да носи нещо изключително и красиво.

Историята на марката започва с доста необичаен случай. Един ден Рой Реймънд (впоследствие основател на марката) реши да направи подарък на съпруга си и да избере секси бельо за нея. Но той не можеше да отгатне нито размера, нито обема, нито формата на бельото, а продавачките, които през тези години не са свикнали да обслужват мъжете, се стесняваха, зачервяваха и не можеха да помогнат. Така че на Рой дойде чудесна идея да създаде магазин за продажба на дамско бельо по такъв начин, че да могат да бъдат обслужвани и мъже, които искат да направят подарък на дамите си.

Още през 1977 г.се открива първият магазин на марката, а в началото на 80-те години Рой Реймънд продава бизнеса си на Лесли Уекснър, който развива марката до сегашното ниво.

Shopping Cart