Cotonella

cotonella logo300

Показване на 1–12 от 22 резултата

Италианската марка за бельо и трикотаж Cotonella s. P.a. е предприятие с история, което е създало солидна основа за развитие в настоящето и бъдещето. Международната известност на марката донесе постоянно качество и екологичност на продуктите, подчертани от сертификатите.

kotonella photo za infoОт 1972 г., Cotonella S. P. A. се занимава с производство на дамско и мъжко бельо, и благодарение на безупречното качество и разнообразие на моделите стана водеща компания сред италианските производители на дамско и мъжко бельо. Постоянното внимание към въпроса за избора на суровини, въвеждането на високи технологии в производството, изследването на нови стилистични решения и специалното отношение към качеството на произвежданите продукти са високо ценени от потребителите. Продуктите на COTONELLA се продават в Америка и във всички европейски страни.

Качеството на продуктите на COTONELLA през 2001 г. е потвърдено с получаването на престижния сертификат UNI EN ISO 9001:2000.

Колекцията COTONELLA се отличава с меко еластично платно, изработено от памучна прежда с дълги влакна и LYCRA by DU PONT de NEMOURS (състав: 95% памук джерси + 5% ликра). Наличието на LYCRA увеличава износоустойчивостта на памука. По-нататъшната обработка на платното предотвратява пожълтяването му, а модерна технологията гарантира минимално свиване дори при високи температури.

През 2007 г. колекцията се допълва с модели от ново модерно платно, използвайки Micro MODAL by Lenzing (състав: 50% modal + 40% памук +10% еластан).

Специално внимание в линията COTONELLA е отделено на модерните стилистични решения, които осигуряват разнообразие от модели, използващи висококачествени довършителни материали.

Елегантна еластична дантела, нежен микрофибър с копринена бродерия, елегантен мек ластик придават на бельо особен чар, а ластовица, изпълнена от антиалергенно и антибактериално платно (AB-100), което не губи своето качество и след 100 пранета, осигурява максимален комфорт и грижа за здравето.

Shopping Cart