Често задавани въпроси

С коя куриерска фирма работите?

Стандартно доставката се извършва чрез куриерска компания Спиди до точен адрес или до автомат или офис на Спиди, по избор на клиента. При желание на клиента стоката може да бъде изпратена чрез куриерска компания Еконт.

Каква е цена на доставка?

Приблизителната цена на доставката е около 5 лв. до офис или автомат на Спиди и около 7 лв. до адрес. Крайната цена зависи от теглото на Вашата пратка и от сумата на наложения платеж. При пускане на заявка с доставка чрез куриерска компания Спиди системата автоматично ще изчисли точната цена за доставка.

За колко време пристига поръчката?

Всяка поръчка, постъпила в електронен магазин Secretbg.com преди 16:00 ч. в работен ден, се обработва в същия ден. Всяка поръчка, постъпила след 16:00 ч. в работен ден, се обработва на следващия работен ден. Срокът на доставка за всички поръчки е между 1 – 5 работни дни. Електронен магазин Secretbg.com запазва правото си да удължи срока на доставка, като в такъв случай, ние ще се свържем с Вас и ще ви информираме. След обработването на поръчката Ви, ще получите имейл с номер на товарителница, с която пътува пратката.

Може ли пратка да бъде изпратена с преглед и тест?

Да, разбира се. Всеки един артикул, с изключение на долно бельо, може да бъде изпратен с опциите преглед и тест. Долно бельо може да бъде изпратено само с опция преглед. Имате право да откажете пратката, без да е необходимо да заплащате стойността на наложения платеж. В случай на отказ на пратката, дължите само заплащане на куриерските услуги в двете посоки.

Мога ли да поръчам по телефона?

Разбира се! Ние винаги се радваме да помогнем на нашите клиенти да вземат решение или да преодолеят някакъв проблем във връзка с поръчването!
Ако не се притеснявате да споделите личните си данни по телефона (спокойно, може), ще се радваме да приемем поръчката Ви по телефона.
Обадете ни се и ще Ви помогнем! 🙂
Може да ни се обадите всеки работен ден от 10:00 до 17:00 ч. на тел. 0879 83 00 85

Мога ли да върна получена от вас стока?

В срок от 14 календарни дни, след получаване на поръчката, можете да я върнете без да изтъквате каквато и да било причина за това. В такива случаи, транспортните разходи са за сметка на клиента. Всички връщания на стоки се извършват с куриерска фирма Спиди. Всяко връщане трябва да отговаря на условията за връщане на сайта Secretbg.com, с коите можете да се запознаете  в Общи условия , раздел “Отказ от поръчка и връщане”.

ВАЖНО!!! Продуктите не трябва да имат следи от употреба( не трябва да са използвани) или да са с нарушен търговски вид. Фактура или касов бон са задължителни!

Артикули като долно бельо (бикини, прашки, бодита и т.н) не подлежат на връщане поради хигиенични причини. Изключение правят случаите, в които е получен грешен или дефектен продукт.

Как ще получа потвърждение за поръчката си?

След успешно направена поръчка ще получите потвърждение e-mail на посочена от вас поща с потвърждение. Ако не сте получили e-mail за потвърждение до 60 мин. след като сте направили поръчка, моля, проверете дали не е попаднал в папка spam. Макар че не би трябвало да става така, все пак се случва от време на време.
Обикновено потвърждението за поръчката ще пристигне във входящата Ви кутия до няколко минути, даже секунди.
Ако не го намирате дори и в папка spam и е изминал повече от 1 час, след като сте изпратили поръчката, моля, свържете се с нас.
Изпратете ни пълното си име и кои артикули сте закупили, така че да можем да потърсим Вашата поръчка и да проверим дали всичко е наред. Обикновено става дума за правописна грешка в имейл адреса или нещо подобно. В такъв случай ще поправим нещата и незабавно ще Ви изпратим потвърждение за поръчката.

Благодарим Ви за поръчката!

Shopping Cart