Бутиков магазин Secret

Бутиков магазин SECRET посреща своите посетители с тясна витрина, но когато посетителите влизат вътре в магазина, като с помощта на магическата пръчка, попадат в обширно помещение, където преди тях в ярка светлина и блясъка на кристали се появява многообразие на продукти от световноизвестни производители като Victoria ' s Secret, Leilieve, Lormar, Sielei, Triumph, Sloggi, Peirre Cardin, Enrico Coveri, Laura Biagiotti, Feba, Pompea, Omsa, Cotonella, Jadea, Bellissima, Incanto, Infiore, Transparenze, WonderBra. За да не се изгубите в това разнообразие, персоналът на магазина идва на помощ, който не само ще ви помогне да вземете продукт, който отговаря на нуждите Ви, но и ще предложи уникално италианско кафе за възстановяване на силите или да украси чакането на придружаващите половинки.
Магазинът е оборудван с просторни и удобни пробни с отлично осветление и големи огледала! За комфорта на посетителите винаги работи климатик за приятно охлаждане през летните горещини и отопление през студените зимни дни (за по-качествено отопление винаги има уиски!) За удобство на клиентите бутиков магазин SECRET приема плащане с банкови карти.

История

Магазин SECRET отвори вратите си за клиенти през октомври 2012 г., за да им предложи дамско и мъжко бельо. По това време тя все още се нарича Магазин Елена и е малък скромен магазин с малка витрина, но с големи надежди да се превърне в нещо уникално. Да се превърне в това специално място, където клиентите ще бъдат щастливи да дойдат, знаейки, че тук те могат да намерят точно това, което търсят.... И дори малко повече!

Къде се намираме ние?

Ние се намираме в сърцето на България, в сърцето на Розовата долина, в сърцето на романтичния град Карлово на адрес: ул. Генерал Карцов, 26
Karlovo_mosaic
Магазин Сикрет
Нашите врати са отворени от понеделник до петък 9-00 до 19-00, в събота от 9-00 до 16-00, в неделя с 11-00 до 14-00. Добре дошли!
Shopping Cart