Sloggi

sloggi logo 300

Показване на единствения резултат

sloggi photo za infoSloggi е дъщерно дружество на известната марка Triumph International, която започва своята дейност през 1886 г.в Германия.

Марката Sloggi потвърждава факта, че трябва компетентно да изберете не само дрехи, които ясно се виждат, но и да се грижите за атрактивния външен вид на бельото. Удобство, внимателно подбрани материи, изключително гъвкав, практичен и функционален дизайн, неутрална цветова палитра, модерни решения, разнообразие от модели в стил unisex привличат женската, така и мъжката аудитория.

Марката Sloggi се появи в модната индустрия през 1979 година. От първия ден на старта тя заложи на естествени материи и изключително комфортен дизайн. Посоката е избрана абсолютно правилно. Компанията започва да се развива бързо, разширяване на гамата и увеличаване на обема на производството. В момента тази немска фирма функционира с подкрепата на мощния международен партньор Triumph International, който работи в сегмента на бельото от почти век и половина. Влизайки в състава на голям, престижен концерн, Sloggi допълнително разширява гамата и довежда уменията си до виртуозно ниво.

В наши дни най-големият дял от продажбите на бельо в Европа се пада на марката Sloggi. Различни стилове и модели на бикини излизат от фабричните конвейери на час. По време на дейността си фирмата е установила още един рекорд – използва такова количество прежда, чиято дължина е дванадесет пъти по-голяма от общото разстояние от Луната до Земята. С космическата тематика компанията се свързва и с факта, че през 2007 г. астронавт от Италия на име Paolo Nespoli проведе тестване на нови варианти на Sloggi.

Разнообразието от текстури, форми, цветови решения, практичност, функционалност и гъвкавост, когато се умножава по невероятен комфорт, са ключът към успеха на марката Sloggi.

Shopping Cart